...............

Ιστορικό

Στις 16 Ιουνίου του 2000, ο όμιλος εταιρειών Κοντέλλη και οι μέτοχοι της Ν. Λινάρδος Α.Ε. προχώρησαν σε συμφωνία, για την πλήρη εξαγορά της δεύτερης από την Ι.Ε.Κοντέλλης Α.Ε.
Ως όνομα της εταιρείας, ορίστηκε το MULTIPART A.E. που δηλώνει και τη βασική δραστηριότητα της .
H ιστορία και των δύο εταιρειών ξεκινά από πολύ παλιά :
Η εταιρεία Ι.Ε.Κοντέλλης ΑΕ, μέλος του ομίλου εταιρειών Κοντέλλης, δραστηριοποιείτο από το 1919 στο  χώρο του αυτοκινήτου, των αγροτικών μηχανημάτων, των φορτηγών, των ελαστικών, των βαρέων οχημάτων και της διανομής ανταλλακτικών.

 

Το αντικείμενό της εταιρείας μας είναι η διαχείριση και διανομή 120 χιλιάδων διαφορετικών κωδικών ανταλλακτικών. Με απόθεμα αξίας περίπου  €7.500.000, παρέχουμε την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Ελευσίνα σε ιδιόκτητο οικόπεδο 50 στρεμμάτων (50.000m2 ) επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Η κεντρική αποθήκη 15.000 m2  διαμορφωμένη σε 3 επίπεδα, παρέχει όλες τις προδιαγραφές μίας εξελιγμένης δραστηριότητας logistics ανταλλακτικών.
Καθοριστικό ρόλο στην εξυπηρέτηση πελατών παίζουν τα 4 υποκαταστήματα, στην Αττική , στη Θεσσαλονίκη , Ιωάννινα, Ηράκλειο Κρήτης.Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Βόρεια Μακεδονία μέσω της εταιρείας Multipart D.O.O. και έχει έδρα τα Σκόπια.

Η Multipart Α.Ε. είναι μέλος της Group Auto International . Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα buying groups (ITG'S) με έδρα το Παρίσι παρουσία σε 4 ηπείρους και τζίρο που αγγίζει τα 3,2 δις.ευρώ.

Στον τομέα της μηχανοργάνωσης χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο προηγμένα μηχανογραφικά συστήματα, το J.D.Edwards της Oracle,μέσω του οποίου εξασφαλίζεται:

  • On-line τιμολόγηση, εισαγωγές, παραγγελίες
  • Warehouse  Management
  • On-line σύνδεση με προμηθευτές και υποκαταστήματα
  • On-line σύνδεση με τους πελάτες μας με δυνατότητα πολλαπλών παροχών
  • Hμερήσια-εβδομαδιαία-μηνιαία-ετήσια αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς σε υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης, εφαρμόζοντας γρήγορες και αποδοτικές μεθόδους διακίνησης προϊόντων , παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.