...............

Εγκαταστάσεις

Η Multipart Α.Ε είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές Logistic στην Ελλάδα διακινώντας 120.000 και πλέον διαφορετικούς κωδικούς ανταλλακτικών με απόθεμα που ξεπερνάει τα 7.500.000€. Καθημερινά χρειάζεται να συλλέξουμε πάνω από 10.000 διαφορετικά είδη  και να τα διανέμουμε σε περίπου 900 προορισμούς. Τα προϊόντα μας φθάνουν καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, για μεν τις πόλεις όπου έχουμε υποκαταστήματα,(Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα) 4 φορές την ημέρα, και για την υπόλοιπη Ελλάδα την επόμενη ημέρα το πρωί.
Οι παραγγελίες των πελατών μας διεκπεραιώνονται και παραδίδονται αυθημερόν στο σύνολο τους εκδίδοντας 1.000 και πλέον τιμολόγια  την ημέρα.

 

Οι εισαγωγές μας ξεπερνούν τα 1.000  διαφορετικά είδη ημερησίως και προέρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου. Συνολικά το μέγεθος των εισαγωγών μπορεί να κωδικοποιηθεί σε περίπου έξι (6)  με επτά (7) 40ft containers ημερησίως.

Οι πελάτες μας έχουν απόλυτη πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Β2Β σε :παραγγελίες , διαθεσιμότητα ειδών ,τιμές προϊόντων .τεχνικά χαρακτηριστικά και τεχνικά εγχειρίδια , λογιστική καρτέλα , ιστορικό αγορών και πλήθος άλλων πληροφοριών .

Επιπροσθέτως , για λογαριασμό της ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς διαχειριζόμαστε σαν 3PL  τα ανταλλακτικά προετοιμασίας αυτοκινήτων και αξεσουάρ για το δίκτυο επίσημων εμπόρων της πανελλαδικά.

Ο στόλος αυτοκινήτων διανομής της Multipart αποτελείται από 25 αυτοκίνητα που εξυπηρετούν ανά την Ελλάδα τις ημερήσιες ανάγκες διανομής με πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης και χαρτογράφησης για την καλύτερη οργάνωση των δρομολογίων με στόχο την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

View the embedded image gallery online at:
https://multipart.gr/company/egkatastaseis.html#sigProId27de613a33